Hotell Ronja

Hotell Ronja är ett bekvämt hotell som ligger centralt i Vimmerby med strax över en kilometer till Astrid Lindgrens värld. Frukostbuffé ingår i priset för alla hotellrum så ni kan få en bra start på varje dag.

Det finns allt ifrån små enkelrum till stora familjerum att välja mellan, och det finns t.o.m. sviter på upp till 70 kvm om så önskas. Totalt finns det 80 hotellrum på hotellet där alla håller en väldigt hög kvalitet.

Alla rum på Hotell Ronja är utrustade med en platt-TV och har eget badrum. Vissa av rummen har även ett bubbelbadkar och ett eget pentry att använda sig av. Som hotellgäst har du givetvis tillgång till Internet genom en trådlös wi-fi-uppkoppling.

På sommaren när högsäsongen är igång så hittar du faciliteter som minigolf och en relaxavdelning med bastu, bubbelpool och inomhuspool. Hotellet har även en restaurang som är öppen under denna tid på året.

Hotellet har en egen parkeringsplats som är helt avgiftsfri för hotellets gäster och som dessutom bevakas av säkerhetsbolaget Securitas.

Hotell Ronja ligger väldigt nära Vimmerbys station där både tåg och bussar stannar. Du har sedan gångavstånd till såväl Astrid Lindgrens Värld som många av ortens restauranger och andra aktiviteter.

från 1249 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Vimmerby

Detta finns nära hotellet...