Hotell Oxgården

Oxgården är ett hotell i Vimmerby med perfekt placering intill Astrid Lindsgrens värld och Astrid Lindgrens Näs. Detta gör Oxgården till det perfekta hotellet om du tänkt besöka någon av nämnda sevärdheter i Vimmerby.

På Oxgården bor du i ett eget ”hus” på Oxgården eller på det passande Bullerbygatan som ligger precis intill själva gården. Antalet bäddar varierar kraftigt från hus till hus och de största rummen har 12 bäddar och ligger på Bullerbygatan – perfekt för de som reser flera familjer.

Husen har rätt så enkel standard och är egentligen små mysiga stugor med ett fullt utrustade kök så att du kan tillaga egen mat. Det finns även möjlighet att få Frukostkorgar levererade varje morgon så ni slipper tänka på det målet.

Alla stugor är som sagt utrustade med ett kök men du hittar även en TV i alla stugor. Det finns trådlöst Internetuppkoppling som är kostnadsfritt så både era och barnens plattor och mobiltelefoner fungerar utan att använda onödig datatrafik. Oxgården har en privat parkering som du som hotellgäst har fri tillgång till.

På Oxgården hittar du en bar som har öppet året runt och även Oxgårdens egna restaurang som dock endast har öppet under sommarmånaderna. Oxgården har en egen lekplats och det finns möjlighet att hyra både cykel och små vagnar.

Oxgården är djurfritt och alla rummen är rökfria. Hotellet kan hjälpa dig med tvättservice och bagageförvaring om det skulle behövas.

från 1295 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Vimmerby

Detta finns nära hotellet...