Björkbackens Karaktärshotell

Björkbackens Karaktärshotell är ett trestjärnigt familjehotell i Vimmerby. Hotellet är beläget i östra Vimmerby och ligger inte långt från väg 40 så det går snabbt att ta sig till hotellet med bil. Hotellet hänger ihop med Björkbackens Stugby och tillsammans har de ett litet vattenland som är öppet på sommaren.

Förutom vattenparken finns här minigolf, lekplats, spelrum, bastu, trädgård med grillmöjligheter.

Björkbackens Karaktärshotell har totalt 46 hotellrum med allt ifrån enkelrum och dubbelrum till större familjerum för fyra personer. Hotellrummen är inredda på ett hemtrevligt sätt och känns nästan mer som ett vanligt rum än ett hotellrum.

Hotellrummen har TV och badrummen är bestyckade med golvvärme för att det kaklade golvet ska vara så behagligt att gå på som möjligt. Sängarna är svensktillverkade och anses vara mjuka. Internet finns att tillgå genom WiFi-uppkoppling.

Hotellrummen är rökfria men det finns möjlighet att ta med husdjur men detta är något som måste meddelas innan och kan resultera i extra avgifter. Det finns även allergivänliga rum för dig som är känslig.

Vimmerbys station ligger lite drygt 1,5 km bort och är således möjligtvis inom gångavstånd om du anländer med buss eller tåg. Annars kan du enkelt ta taxi till hotellet. Astrid Lindgrens Värld ligger ungefär 3 km bort. Det finns även

Anländer du med bil så har Björkbackens Karaktärshotell gratis parkering och dessa behöver inte bokas i förväg. De har även laddningsstation för elbilar och parkering för funktionsnedsatta.

från 1540 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Vimmerby

Detta finns nära hotellet...