Best Western Vimmerby Stadshotell

Det trestjärniga hotellet Best Western Vimmerby Stadshotell ligger i centrala Vimmerby nära shopping och restauranger. Hotellet huserar i en byggnad som restes upp i mitten på 1800-talet eller mer exakt runt 1860. Fasaden och en del inredningsdetaljer i hotellet har en äldre och mysig känsla över sig.

Många som reser till Vimmerby vill givetvis besöka Astrid Lindgrens Värld och dit kan du ta dig till fots med en promenad på ganska exakt 1,5 km. Bilsträckan är något längre då du tvingas runda parken innan du når parkeringsplatserna utanför.

Best Western Vimmerby Stadshotell har en fin sommarterrass, en bar och en restaurang som serverar lunch och har en à la carte-meny för kvällens middag. Hotellet erbjuder gratis wi-fi uppkoppling och det finns även en bastu att använda sig av.

Totalt sätt har hotellet 56 rum och det finns flera olika rumstyper att välja mellan när du ska boka rum på Best Western Vimmerby Stadshotell. De minsta rummen är enkelrum för en person och sen finns det både dubbelrum och flera olika typer av familjerum.

Utanför hotellet ligger stora torget och det finns gratis gästparkeringar som hotellet erbjuder för dig som anländer med bil. Om du kommer till Vimmerby med tåg så har du ca 500 m från stationen till hotellet.

från 1680 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Vimmerby

Detta finns nära hotellet...